torsdag den 17. maj 2012

Back in business + omelet


Hej søde piger, og tak fordi i stadig er der.
Vi var i den dumme situation at min søde gamle mormor forlod os d. 25. april. Hun blev dog 95 år og har opnået rigtigt mange gode ting i sit liv. Men det gjorde lidt at det var endnu hårdere at komme hjem og "falde" lidt ned efter alle min oplevelser i Dubai og savnet til dem jeg mødte dernede.

For ikke at indlægget bliver alt for trist får i lige en opskrift på det der bliver lavet allermest i mit køkken for tiden. Nemlig en god gammeldaws omelet med masser af grønt. Det tager maks 10 min fra man går i gang til man har sund og proteinrig aftensmad/frokost/whatever.

Omelet
1 pers

Ingredienser
2 æg
2 spsk vand
salt, peber

Pisk ingredienserne sammen og sæt til side mens du ordner tilbehøret. I den overnstående befandt sig der 2 skiver røget filet, 1 skive god ost, 1 forårsløg i skiver og en tomat i små tern. Når du er klar til at spise varmer du panden op til medium varmer og hælder æggemassen på, husk olie hvis den ikke er sliplet. Når omeleten har samlet sig lidt kan man med en paletkniv lave små huller i bunden så mere af æggemassen stivner. Når den er ved at være der puttes fyldet på og den foldes på midten. Servér.

Alt godt kan bruges som fyld, men jeg foretrækker masser af grønt og lidt ost ;)

Lise

4 kommentarer:

Pernille Weiss sagde ...

Det lyder som en lækker omelet! Tror den kommer på frokostmenuen i morgen:-)

/Pernille - harmonerende.blogspot.com

Lise B sagde ...

Det lyder som en god idé, det er super nemt og ikke mindst billigt! :)

Anne-Sofie sagde ...

Det er jo så nemt og enkelt, og alligevel smager det bare så godt. Det skal jeg helt sikkert lave snart :)

Lise B sagde ...

Ja det er i hvert fald ingredienser jeg næsten altid har i min husholdning. :)

Lise