mandag den 13. februar 2012

Bare til jeres info


Det er selfoelgelig ikke for at vaere irriterende eller noget, men det her er bare lige en varme opdatering fra min side. Alting gaar godt, og min mor kommer i aften og besoeger mig den naeste uges tid. Har faaet flere opfordringer paa snart at komme igang med at blogge igen, og hvor ville jeg bare gerne, men som om en tur i oerkenen, en tur i en opvarmet pool, lidt midnatsshopping eller store drinks lokker mere. Men lover der snart kommer nogle flere billeder og anekdoter.

/Lise

10 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Jeg håber du får tid til at blogge lidt mere dernede fra, vil gerne se en masse til skønne Dubai, men jeg kan godt forstå det ikke er så lokkende at sidde foran en computer og blogge når man er sådan et fantastisk sted! :)

Lise B sagde ...

Heej Guapizimo.
Her er helt fantastisk, så jeg skal nok få smidt nogle skønne billeder krydret med nogle gode historier op. Jeg snakker rigtig meget med to danskere hernede så vi har været ude at se en del :)

/Lise

Annesofie sagde ...

Lise.. Det der.. Det er jo bare direkte FEJT :P ! Tsk tsk..

Håber du får nogle fantastiske dage med din mor, hvor er det skønt!

Lille Lisa sagde ...

"ikke for at være irriterende" ... bum bum... Neeeej, du er ikke irriterende, heller ikke selv om jeg læser dit varme-indlæg, siddende herhjemme i en snedækket by - i en sofa der står op ad en væg, hvor det trækker. Men syntes stadig ikke du er irriterende ;)

Kan bestemt godt forstå at oplevelserne trækker mere end det at blogge, og selvom det altid er skønt at læse dine indlæg, så vil jeg sige at du skal vælge oplevelserne. Det er jo altså ikke lige hver dag at man befinder sig i Dubai :)

Dejligt med besøg af din mor - hav en rigtig dejlig uge :)

Kh. Lisa

Piskeriset sagde ...

Grrr ;-)
Her troede jeg lige, at det drejede sig om, at vi endelig får plusgrader igen, og så skulle jeg pines med en vejrudsigt for Dubai - it's not fair :-D

Ida Sofie sagde ...

arh den er led, den dér! :) håber du hygger dig dernede.

Lise B sagde ...

Haha hvor er du soed Annesofie! Er ked af at maatte pine dig med de "kolde" facts ;)
Lise

Lise B sagde ...

Hvor er du ogsaa soed Lisa. Er glad for ikke at vaere irriterende saa. Men det er svaert at lave indlaeg om en saa fantastisk by der ikke goer andre lidt misundelige. Var inde at se en massse af den oprindelige by igaar, saa jo vi hygger os rigtig meget :)Og tusind tak og i lige maade. :)
Lise

Lise B sagde ...

Sorry piske, lige det bedste jeg kunne komme paa for at blaere mig med min placering i verden ;)
Lise

Lise B sagde ...

Sorry Ida Sofie, tusind tak det skal jeg nok :)
Lise