lørdag den 22. oktober 2011

Lækkert groft knækbrød


Yum yum, jeg elsker hjemmebagt knækbrød! Min mutti oh jeg plejer at bage nogle med mindre mel og flere kerner, men nu måtte vi prøve noget nyt. Så vidt jeg ved stammer opskriften fra min mors kollega, så tak til hende :)

Groft knækbrød
Mange

Ingredienser
4 dl havregryn (gerne grovvalsede)
4 dl grahamsmel
2 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 spsk groft salt
1 dl olie
6 dl vand

Bland alle ingredienserne sammen. Smør ud i en tyndt lag på bagepapir. Jeg mener at mængden sagtens kan række til 4 bageplader af tyndt udsmurt dej, da de så bliver mere sprøde. Derefter kan du evt drysse med sesam, birkes eller nigellafrø. Bages ved 200 grader i 50-55 min.

/Lise

Ingen kommentarer: