tirsdag den 18. februar 2014

Fagioli tonnato (Fagiole med tun #2)


Her er endnu en opskrift som indeholder tun og bønner ligesom HER. Den her er ikke blandet fra start og med en lækker tun creme på toppen. Her er den lavet med hestebønner med ellers kan man skifte med kikærter, kidneybønner eller hvad man nu har ved hånden. Jeg har altid grønne bønner i fryseren, fordi vi ind imellem bare MÅ HA bønnefritter! Der er kapers i retten, men det giver virkelig det ekstra skud smag og er helt perfekt heri. Opskriften er inspireret af denne

Fagiole med tun #2
2 pers

Ingredienser
1 dåse bønner 
1 dusk persille
1 tsk god olie
1 tsk citronsaft
300 g grønne bønner fra frost eller friske (friske koges og frosne tøes bare op i kogende vand)
1 dåse tun
2 dl græsk youghurt
1 spsk god mayo
1 spsk finthakkede kapers

Skyl bønnerne og bland med olie, citronsaft, persille, salt og peber. Rør tunen med den græske yoghurt, mayo, kapers og smag det ligeledes til med salt og peber. Fordel de grønne bønner på en stor tallerken, dernæst de marinerede bønner og til sidst tuncremen. Retten kan servered med ristet rugbrød. 

Lise

Ingen kommentarer: