fredag den 29. april 2011

Nelly rabatkode


Se her - rabatkode til secretsale på Nelly.com. Jeg skal i hvert fald lige derind og lure lidt, god fornøjelse :)

/Lise

torsdag den 28. april 2011

Tunpasta


Dette er en sikker vinder hvis jeg ikke har ret meget i huset eller bare trænger til nem og god mad.

Tunpasta
2 pers

Ingredienser
Grove pastaskruer
1 dåse god tun
Grøntsager i små tern fx:
Peberfrugt
Løg
Agurk
2,5 dl cremefraiche 6 %
1-2 spsk mayo
1 tsk dijonsennep
Salt, peber
Evt 1 fed presset hvidløg
Friske krydderurter

Sæt pastaen over med det samme, med rigeligt salt. Hak grøntsagerne og rør alle ingredienserne sammen i en stor skål, hvor pastaen også kan være. Findel tunen ned i skålen og tilsæt pastaen når det er let afkølet. Server gerne med ekstra krydderurter på toppen.

Nemt og godt. Det mætter godt og er perfekt i madpakken dagen efter hvis man kun er en i hustanden, ligesom jeg.

/Lise

onsdag den 27. april 2011

Sommerhus & grill lækkerier





I fredags var jeg oppe i vores sommerhus sammen med hele den søde familie. Er de to små labaner ikke yndige? :) Vi havde en skøn dag med hygge og lækker grill til frokost.

Vi lavede kalkunruller, som var meget lækre og nemme som var et kalkunbryst skåret i tynde skiver, banket endnufladere og rullet sammen med basilikumblade og seranoskinke. De blev bare penslet med lidt olie og grillet 7-8 min.

Vi lavede min absolutte favoritsalat med masser advokado, babysalater, mini mozarella kugler, finthakket rødløg, san marzano tomater(ellers gule) og mango i tern. Hertil laves en vinagrette der er rigeligt sød og drysses over lige før servering. Mums, det er godt! Mener inspirationen kommer fra et gammelt spis bedre. :)

/Lise

tirsdag den 26. april 2011

Har lavet et index ovre i højre side med spisesteder, så det er nemt for jer der evt kommer til Aalborg at finde et spisested der er noget ved :)

/Lise

Kystens Perle




Mhh! I søndags var jeg med min veninde ude at gå en tur ude i Aalborg Vestby og ned omkring lystbådehavnen, der er altså virkeligt fint! Vi endte med at sætte os ved Kystens Perle og få lidt at drikke. Det er er super hyggeligt, og virkeligt autentisk sted. Vi fik stjerneskud, lækre med hold da op hvor var de store! Prøv det hvis du er i nærheden på en solskinsdag.

/Lise

søndag den 24. april 2011

Kokos småkager

Hehe i forskellige bagte grader ;)
De her er lækre og luftige og forestiller mig de snildt kunne klappes sammen om en skive is, ville det være helt forfærdeligt? ;) Er ikke sikker på hvor de stammer fra udover min mutti har opskriften fra en veninde som har det fra. osv osv.

Kokos småkager
Mange!

Ingredienser
2 æg
2 spsk mel
250 g flormelis
150 g margerine(jeg brugte lidt en blanding af smør og flydende becel)
2 tsk vanillesukker
200 g kokos
2 tsk bagepulver

Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og flormelis sammen. Fedtstoffet smeltes og tilsættes. De resterende ingredienser blades sammen og tilsættes æggemassen. Massen sættes på bageplader i små teskefulde med god afstand og bages i 6-8 min, eller til de er gyldne.

Meget nemme småkager der kan være lavet i løbet af 25 min ca.

/Lise

Løbesko




Er i klar over hvor svært det er at finde løbesko? Så så man lige mig løbe amok på et løbebånd nede i Intersport, hvorefter man fik at vide at jeg har brug for sko der støtter høj prognation (nyt ord i mit ordforråd) og at min venstre fod tilsyneladende er mindre end min højre, men ifølge den venlige ekspedient, var det helt normalt. Jamen tak skal du have. I alt fald fandt vi frem til disse Adidas basser som er modellen Vigon 2. De var sat ned til 499,- så det var noget der passede min pengepung glimrende!
Så disse passer til fødder med høj svang som skal løbe 2-3 gange om ugen, jamen det er jo mig!

/Lise

lørdag den 23. april 2011

Knækbrød med masser af kerner





Uhm hjemmebagt kernespækket knækbrød er altså noget af det allerlækreste der fåes. De tager vitterligt kun 5 min at røre sammen og rulle ud også 12-13 min i ovnen, det er da nemt!

Knækbrød
3 plader

Ingredienser
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl havregryn
2 dl fuldkorns speltmel
1½ dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
1 dl olie
2 dl koldt vand

Tænd ovnen på 200 grader. Alle de tørre ingredienser røres sammen, derefter røres de våde ingredienser i. Dejen deles i 3 og rulles ud mellem 2 stykker bagepapir til en ret tynd (ca. 2 mm) dej som ridses til den størrelse knækbrød man ønsker. I min ovn skulle de bages 12-13 min ved 200 grader. Afhængigt af den tykkelse man ønsker ændrer bagetiden sig selvfølgelig også.

Synes de er helt eminente med friskost eller en god skive ost. Men alt er tilladt, kom igang, de er for lækre! Tror min mor sagde at den oprindelige opskrift var fra Bailine, men jeg brugte grov mel i stedet for noget af hvedemelet.

/Lise

fredag den 22. april 2011

MAD!


Den virker bare hver gang! Makrel, mayo og purløg! ;) 

/Lise

Labre køb - part 2

Alt fra Primark - gotta love it! <3

Net og kjole fra Primark

Alt fra Rossmann
Okay indrømmet Primark og Rossmann er blevet mine meget, meget gode venner efter den her tur. Hvem andre vil ellers sælge én et par gode leggins til 4 € eller en hårfarve til 3€? Ja jeg spørger bare..

Både deodoranter, shampoo, balsam, kur og tørshampoo osv er alt sammen meget billigere i Tyskland end i Danmark! Bare et tip til dem der ligger det germanske land et smut forbi.

Holla, vil ud og nyde solen! :)
/Lise

torsdag den 21. april 2011

Labre køb - part 1

Sejlersko - Primark, Sandaler - Primark, Herresko - S.angel

Sokker og paraply - Primark, Nøglering - Pappnase, neglelakker - Douglas, Net - Rossmann og the - Alnatura

Tasker - Primark (alle til 5 €)
Heh, nu begynder der at komme lidt om det jeg brugte mine penge på i FRankfurt. Vi er gået direkte igang med opgave som skal afleveres på tirsdag, så har været lidt under pres her siden i mandags. Men umiddelbart tror jeg det går godt, vi er i hvert fald færdige med det der skal skrives, så skal bare have rettet det hele igennem, både for indhold og sproglige fejl.

I aften er jeg hos min mutti, vi har bagt lækre knækbrød, småkager og har gang i noget rodfrugt med nogle alternative benløse fugle. Ville gerne have smidt nogle opskrifter ind nu, men har dælme glemt mit kamera stik, men har billederne, så vent i spænding ;)

Hav en fortsat god påske piger :)
/Lise

onsdag den 20. april 2011

Lindt chokolade gave!



Uhm, jeg vandt en give-away ovre ved den søde Birthe her den anden dag, og da jeg kom hjem fra skole idag, lå der mindtsanden (staver man det sådan??) en fin lille pakke til mig! og undskyld mig, men det er da noget af det mest lækre chokolade jeg længe har smagt! Blev jo lige nødt til at smage en enkelt ;) Tror jeg tager resten med til påskefrokost med familien på fredag, ellers er de væk på nul komma fem! Igen tusind tak til Birthe, jeg skal nok nyde disse labaner! :)

/Lise

Meget fine kager + Jennys Cupcakes

Fin udstilling hos en bager i Bergerstrasse i Frankfurt

Selvsamme butiks påskeudstilling

Mmh Jennys Cupcakes i Frankfurt (Bergerstrasse)


Mh Oreo & chokolate fantasy cupcakes


Jamen alle de fine kager man også kunne få i Frankfurt, det var da fantastisk! De to øverste billeder blev taget af et bageri på Bergerstrasse i den nordlige del af Frankfurt am Main. Er selv en skovl til at pynte med alt muligt fancy, så synes jo det var helt fantastisk ;)

Min groupmate og jeg tog senere på Jennys Cupcake og fik lige lækkerier. De koste 2.40 stykket så det er jo under 20kr, det var lige til at overskue synes jeg. Også var de super pæne og meget lækre! Men tror ikke generelt jeg er så vild med sådan en lidt for kompakt smørcreme, den måtte gerne have været lidt blødere. Min groupmate Mikael var nu meget begejstret for sin chokoladesag ;)

/Lise

tirsdag den 19. april 2011

Blogleg fra Rebelsig

Den søde Maj-Britt fra Rebelsig har sendt en Blog award videre til mig, og tusind tak for det Maj-Britt. Synes det er så hyggeligt at læse lidt om jer andre, så her kommer lidt om mig. Søde Anne fra Annes hyggested og søde Frk B. fra Blondinen på taget har også tagget mig. Tusind tak til jer! :)

1. Hvorfor startede du med at blogge?
Jamen jeg startede faktisk på en anden blog, men den slettede jeg i sommers da jeg slet ikke var sikker på hvad det var selve bloggen skulle handle om. Men det startede vel med at jeg hørte lidt om blogverdenen igennem nogle veninder, og siden da har det nok lidt fascineret mig. Så jeg skulle da også igang. Synes det er super inspiration med andre madbloggere og modebloggere som man kan få sin dagligdags inspiration hos.

2. Hvilken blogger følger du?'
Puha jeg har mange blogge på min blogroll, og følger med i hver og én. Bliver på dagligdags basis mest inspireret af madbloggere og modeblogge.

3. Favorit make-up mærke?
Mh, er helt vild med Diors mascaraer og ELF's øjenbrynspudder!

4. Favorit tøjmærke?
H&M! I hvert fald næsten det jeg primært har på hver dag. Især fordi de laver meget aktueller varer til rimelige priser.

5. Dit "må-ha'" make-up produkt?
Hvis jeg kan få min øjenbrynspudder og en blush. Så er jeg bare klar. Kan sagtens undvære mascara hvis bare jeg kan få lidt farve i kinderne.

6. Favoritfarve
LILLA! igen diskussion der.

7. Favorit parfume
Jeg må tilstå at min at Femme fra Jean Paul er min absolutte favorit, jeg elsker den er sød men stadig frisk, aah!!

8. Favorit film
Ser faktisk ikke så mange film. Men alle danske film som eksempelvis blinkende lygter og adams æbler er fantastiske! Store film som ringenes herre er også nogen jeg holder meget af fordi de både er med fantastiske skuespillere samt smukke set up's.

9. Hvilket land vil du besøge og hvorfor?Thailand, for varmen og den skønne natur. :)

10. Hvad glæder du dig mest til i den nærmeste fremtid?Sommer, ferie, varme, sol, udlandstur, at få overstået projekter og eksamen. :)

Ved ikke hvem der ikke har fået denne award men opfordrer hermed alle mine søde læsere til at deltage!

/Lise

mandag den 18. april 2011

Bruchetta




Uhm der er ikke noget bedre på en lun aften end noget let og dejligt som bruchetta. Her har jeg ristet brødet i ovnen, gnedet med et halveret fed hvidløg, dryppet med en god oliven olie, skiver af san marzano tomater, frisk mozerella, friske basilikumblade og masser af friskkværnet peber. Rist i ovnen til osten er smeltet, ca 10 min ved 200 grader. Serveres enten som forret til 2 personer eller hovedret til 1 med noget grøn salat til. Mums siger jeg bare!

/Lise

Zeil







Zeil er nok det mest fantastiske "storcenter" jeg har været i. Ingen af butikkerne var ens, men alle med organiske former der lyste langt væk af stil, virkelig flot. De havde desuden en smuk tagterasse hvor kan kunne spise på en mindre café. Men selve centeret havde alt hvad hjertet kunne begære.

/Lise

lørdag den 16. april 2011

Ah hjemme igen


Ah så er jeg hjemme igen fra det tyske. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet af selve byen, men der var simpelthen så grønt og pænt over det hele. Det er jo også en rimelig ny by.
Vi var i Frankfurt for at indsamle data til en markedsanalyse for en dansk virksomhed, hvilket førte os ind i en masse fine butikker som vi ellers sikkert ikke var kommet ind i. End af dem er den der hedder Rossmann. For jer der ikke kender den er det lidt ligesom en matas eller lignende, bare væsentligt billigere. De havde eksempelvis 500 ml Syoss shampoo og balsam til omkring 3€, hvilket er omkring 22,5kr. Så det må siges at være billigt! Og jeps jeg kom i Primark og vil sige jeg fik en hel del med hjem. I må lige vente lidt med billederne da jeg skal tidligt op og have tilkaldevagt imorgen på arbejde. Have en rigtig dejligt weekend piger og hvor er det dejligt at være hjemme i Danmark igen! :)

/Lise

fredag den 15. april 2011

Brunch af Siris


Uhm i lørdags spiste Siri og jeg brunch sammen. Vi biksede lidt røræg og bacon sammen, med lidt rundstykker, pikantost og nye jordbær til. Mums. Vi valgte at lave en enkelt brunch hjemme hos hende i stedet for en dyr café, og synes det var en super god løsning. :)

/Lise

torsdag den 14. april 2011

Hvilket dyr vil du være idag?


Inden turen til Frankfurt købte jeg dete meget store tørklæde i H&M, til den nette sum af 79kr. Det var da lige til at klare. Jeg elsker idéen med at man bare kan vende det, også vælge mellem zebrastriber eller leopardpletter :)

/Lise

Plejeprodukter



Her er nogle af mine favoritprodukter pakket i fancy bøtter fra tiger butikken.
Fra venstre er der Rensegele fra L'oreal - Hydra Fresh, Skin tonic fra L'oreal -Triple active, Makeupfjerner fra Matas' striber, Hårkur fra Lanza - Hair repair reconstructor, Shampoo fra Gliss - hair repair og ansigtcreme fra L'oreal - hydrafresh.
Kan anbefale hudplejeprodukterne til personer med rimelig almindelig hud, med enkelte urenheder ind imellem.

/Lise

onsdag den 13. april 2011

Grove handies






Uhm bagte disse skønne basser til turen, og de var super gode! Lavet rimeligvis efter en opskrift fra Amo's store bagebog 2, side 46. Men redigerede i mængden af fedtstof samt lavede dobbelt portion.

Handies
16 stk

Ingredienser
500 g Hvedemel
200 g fuldkorns spelt
200 g fuldkornshvedemel
1 dl olie
100 g gær
5 dl mælk
2 tsk salt

Lun mælken og opløs gæren heri sammen med salt. Kom melet sammen med de resterende ingredienser og ælt til en ensartet dej. Lad dejen hæve i 40 min. Del herefter dejen i to, den ene halvdel blev lavet til pølsehorn og den anden til skinkehandies.

Del de to halvdele til 10 firkantede stykker hver og lad dem hæve ca 5 min.

Fyld til skinkehandies
200 g flødeost natural
1 pakke skinke i strimler
1 bundt finthakket purløg
1 tsk dijon sennep
lidt revet ost
salt, peber

Fyldet røres sammen og fordeles på 10 af firkanterne. Fold først dejen fra siderne og derefter i enderne, se billedet.

Pølsehornene blev fyldt med kyllingepølser, ketchup og lidt sød sennep, og foldes på samme måde som skinkehandies'ene. Begge portioner efterhæver i 15 min og pensles med æg. Jeg dryssede med hhv. birkes, solsikkefrø og sesamfrø.

Bages ved 200 grader varmluft i 15 min.

/Lise