mandag den 31. januar 2011

Nye Jeans


Eftersom alle mine blå jeans, i realiteten de to par jeg bruger mest, har huller. Så idag var jeg lige i H&M for at bytte en helt fantastisk blazer jeg fik af min søster plus familie. Kan desværre ikke finde den på H&M's hjemmeside, for billedet jeg tog af den blev ikke særlig godt. Men tilbage til jeansene, de er lidt mere lavtaljede end jeg plejer men sidder rigtig pænt. Og til 99 kroner, så er det lige til at klare :) Jeansene kan findes her!

/Lise

søndag den 30. januar 2011

Chokolade fudge kage


Chokolade fudge kage
8 pers

Ingredienser
200 g mørk chokolade
175 g blødt smør
125 g brun farin
100 mandler (jeg smuttede dem ikke)
1 knsp salt
2 spsk kakaopulver
4 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
150 g fudge

Kør chokolade og mandler i foodprocessor til det er ”malet”. Tilsæt sukker, mandler, salt og kakaopulver. Når blandingen er ensartet tilsættes æg, mel og bagepulver. Dejen hæles i en form der er smurt med smør og drysset med kakao, ca 20 x 35 cm. Tryk fudgen ned i dejen og bag den ved 160 grader i ca 20 min.

Alt i alt en super lækker kage, der blev serveret med en god vaniljeis. Opskriften er far Jamie Olivers kogebog; Alle kan lære at lave mad. Jeg har lavet lidt rettelser fra originalen.

/Lise

Kyllingelasagne med grillede grøntsager



Kyllingelasagne med grillede grøntsager
6-8 personer

Ingredienser
2kg grøntsager fx squash, aubergine, peberfrugt og pastinak
2 spsk olivenolie
Salt og peber                 
Grøntsagerne skæres i ½ cm tykke skiver og bages i ovnen ca 20 min ved 225 grader.
3 dåser flåede tomater
4 fed hvidløg, presset
1 spsk spidskommen stødt
1 spsk tørret timian
1 tsk chili
Salt og peber
Ingredienserne til tomatsovsen røres sammen til en tomatsovs.
4 kyllingefileter i 1 cm skiver
1 L bechamelsovs (gerne hjemmelavet med masser af revet muskat)
Lasagneplader
3 frisk mozzarella i skiver
Lægges sammen således: Tomatsovs, pastaplader, bechamel, grøntsager, kylling, tomat, pastaplader, bechamel osv. Afsluttes med bechamel hvorpå der lægges osten i skiver.
Bages ved 200 grader i ca 40 min.






Semi dried tomatoes
Halverede ca 500 g cherrytomater som jeg dryssede med olie, timian, salt og peber. Bagte i ca 4,5 timer ved 100 grader. Blev super lækre og søde.

Alt i alt en rigtig lækker hovedret. meget anderledes end almindelig lasagne. Meget mindre kompakt. Opskriften på lasagnen er fra Tøsekogebogen og tomaterne er lavet med lidt inspiration fra Nigellas kogebog Nigella Ekspress.

/Lise

Caesar salad & Græsk salat



Caesar salad med dressing
Ingredienser
2 kyllingefileter
Olivenolie
Tørret rosmarin
4 skiver toastbrød
Olivenolie
1 fed hvidløg, presset
Parmesan ost i flager
Mini romaine salat

Kyllingen skæres i tynde skiver og marineres i olie og rosmarin. Toastbrødet skæres i lange strimler og steges sprødt i olivenolie og hvidløg. Kyllingen, croutonerne og parmesanen anrettes i mini romaine blade.

Caesar dressing
1 spsk mayo
2 tsk dijonsennep
1 fed hvidløg, presset
3 spsk friskrevet parmesan
2 tsk vand
Salt og peber
Ingredienserne piskes sammen med en gaffel og dryppes over den anrettede salat.
Græsk salat
½ agurk, befriet for kerner
En håndfuld halverede cherrytomater
50 g feta i tern, helst blok feta.
Sorte oliven
Mini romaine salat

Salaten anrettes i romaine salat bladene med oliven på toppen.

Sennepsdressing
1 tsk dijonsennep
1 tsk hvidvinseddike
2 spsk olivenolie
1 knsp sukker
Salt og peber
Ingredienserne piskes sammen til en mayo lignende dressing og dryppes over den anrettede salat.

Alt i alt en lækker let forret, der sagtens kan efterfølges af en tungere hovedret. Opskriften er fra kogebogen Tøsekogebogen.

/Lise

fredag den 28. januar 2011

Banan muffins

Verdens bedste banan muffins!
Banan muffins
8-10 stk

Ingredienser
50 g smeltet smør
1 moset banan
50-60 g grofthakket chokolade
2 æg
1 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
1½ dl hvedemel
½ tsk bagepulver

Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen. bland melet og bagepulveret så der ikke kommer klumper i, vend evt chokoladen i lidt mel så de ikke synker til bunds. Bland resten i dejen og fordel dem i formene.
Bages 10-12 min ved 200 grader.

Alt i alt, super hurtige og meget velsmagende muffins. Den kan evt også bages i en springform, så det bliver en vaskeægte banankage, i så fald skal den bages ca 25 min.
Bon appetite.

/Lise

torsdag den 27. januar 2011

22!!




Idag er det Lise's fødselsdag, hurra hurra hurra!!
Det bliver en skøn dag med en veninde til frokost lige om lidt og ud at spise med min søde mor på Azzurra i aften, i øvrigt en fantastisk italiensk restaurant, med de bedste pizzaer man overhovedet kan opstøve :)

Imorgen står den på familiemiddag ude hos min mor og hendes kæreste. Selvfølgelig skal jeg stå for det så menuen lyder som følger:

Forret: Ceasar salad og græsk salat, serveret i blade fra hjertesalat
Hovedret: Lasagne med grillet grønt og kylling
Dessert: Fudgekage fra den kære Jamie Oliver

Opskrifter kommer lørdag eller søndag :)

/Lise
ps. se lige vejret?! Hvor sød har jeg lige været ;)

onsdag den 26. januar 2011

Jeg er blevet forelsket!

I de smukkeste tasker i verden, nemlig taskerne fra mærket Decadent, billederne er ligeledes lånt fra Decadent's hjemmeside.




Hvad siger i, er de ikke bare fantastiske? :)
/Lise

tirsdag den 25. januar 2011

Blogleg fra Xenia :)

Så har jeg fået den store ære at deltage i den her sjove lille blogleg. Det var min søde læser Xenia der har udfordret mig til at fortælle 8 ting om mig selv, tak til dig. :) Det skal nok blive sjovt, for i ved nok ikke så meget om min endnu, eftersom min blog kun har eksisteret d. 1 januar :)

1. Lige nu lever jeg udelukkende af min su, hvilket kan være ret hårdt til tider, men har heldigvis en dejlig familie, som gerne inviterer på aftensmad eller lige stikker en 20'er til bussen. Ej er på ingen måde fattig, men køber heller ikke ret mange dyre ting.

2. Jeg var super kræsen som barn, men jeg tror kun jeg kan nævne 1 ting nu jeg ikke kan lide. Det er da dejligt når det går den vej. Den ene ting jeg ikke bryder mig om er oliven. Og tro mig, prøver hver gang, men synes altså de har en fjollet bitter smag.

3. Mine forældre er skilt og har været siden jeg var 13 år. Og kom ret hurtigt frem til at det var det rigtige :)

4. Jeg har hele mit liv boet i Aalborg, dog flere forskellige steder. Men Aalborg; du slipper aldrig af med mig! Jeg har i næsten 2 år boet i min lille hyggelige lejlighed i det der hedder Aalborg Vestby.

5. Jeg er vild med orkideer, og synes de er noget af det smukkeste, men har bare en utrolig irriterende evne til at slå dem ihjel! ;)

6. Jeg elsker hunde! Jeg glæder mig simpelthen så meget til at få et sted med have engang, hvor jeg an få en lille hundi. Jeg havde en kæmpestor newfoundlænder da jeg var lille og sidenhen fik jeg en gravhund, men den måtte blive hos min mor da jeg flyttede hjemmefra. :(

7. Jeg er ikke bange for edderkopper. Jeg synes simpelthen ikke at sådan nogle små bæster kan være særlig skræmmende.

8. Jeg har en storesøster der er 9 år ældre end mig, og jeg btragter hende som en af mine allerbedste veninder. Har desuden 3 stedsøstre og en stedbror.

Så skal jeg jo sende den her lille leg videre til 8 andre, jeg skal forsøge at sende den videre til nogle som ikke i forvejen har fået den:

1. Kandiseret
2. Lise Emilias Tidsrum
3. Eventuelt Emilie
4. Lille Lisas univers
5. Livet i Rebelsig
6. Budgetlivet
7. 6400 Happimess
8. 2300 Happiiiness

Håber i synes det er sjovt at læse og at i alle vil deltage :)
/Lise

Kanelsnegle uden kanel ;)


Ja som overskriften fortæller, så glemte jeg faktisk at putte kanel i, da jeg bagte de her lækkerier sammen med min mor. Men vi havde tilsat hakkede mandler i stedet for, og synes faktisk næsten det var bedre. Kan godt være det er lidt blasfemisk, men de smagte dælme godt! :) Opskriften er fra Amos store bagebog 2.

Kanelsnegle
12-15 stk

Ingredienser
200 g hvedemel
50 g smør/margerine
25 g gær
25 g sukker
½ æg
1 dl lunken mælk

Fyld
50 g blødt smør
50 g farin
ca 50 g hakkede mandler

Lun mælken og opløs gæren deri. Tilsæt resten af ingredienserne. Her lod jeg dejen stå og hæve ca 30 minutter, og derefter formede den til en stor rektangel. Herpå blev smurt smurt smør/farin blanding og drysset med mandler. Så fik de lov at efterhæve ca 20 min og blev penslet med den andet halve æg. Dem på billedet blev drysset med perlesukker.
De blev bagt ca 12 min ved 210 grader.

Alt i alt blev de rigtig gode, trods mangel på kanel, men ifølge bogen skal smørblandingen bare drysses med kanel. Synes dejen blev rigtig let og luftig. Bon appetite.

/Lise

mandag den 24. januar 2011

Fin frisure

Da jeg skulle i byen med et par piger i lørdags, prøvede jeg en ny frisure, efter inspiration på B Jones' Blog. Hun laver en fin Carrie Bradshaw knold, der er rigtig nem at lave når man først lige har ideen. Hun laver desuden rigtig mange fine tutorials med forskellige frisurer.
Vurder selv, jeg synes det så rigtig fint ud :)



/Lise

søndag den 23. januar 2011

Sol over Lundby Krat




Ih hvor er det skønt med bedre vejr. Ikke noget irriterende sne, der bare ligger og driller trafikken. Jeg har brugt dagen hos min mor og onkel E. Han er ikke min onkel, men min mors kæreste, hvis i skulle være i tvivl. Vi har spist lækker frokost og gået tur i det dejlige vejr. Og bagt kanelsnegle, uden kanel. Og vi lod slet ikke mærke til det, før jeg kom hjem og kom i tanke om navnet. Så det blev bare snegle med mandler! ;)
Hav en skøn søndag aften :)

/Lise

lørdag den 22. januar 2011

Neglelak!!

Synes neglelak er en fantastisk ting til lige at pifte et look op med, og nok også det der gik galt da jeg tidligere på dagen var i føtex og pludselig cravede disse 3 lakker:

Wet N Wild - E467 Night Prowl, GOSH - 064 Frou-frou og Wet N Wild - E218 Blackmail

Night Prowl til venstre en en helt fantastisk sort lak med pink/lilla glitter jeg nu har prøvet. Men sorry billeder blev virkelig dårlige og uskarpe, så forklarer bare lidt om farverne. Altså den dækker efter 2 gode lag, og kræver en overlak da den bliver lidt "nobret" på overfladen pga af alt glimmeret. Det eneste minus ved den er at penslen er meget lang og lidt svær at styre. Frou-Frou er super fin shimmer lak med metallic lyserød shimmer, i kender gosh, nem at lægg på og pengene værd. Blackmail er rigtig fin, men kræver 3 lag for at se ud af noget. Denne har i forhold til den første en rigtig god pensel der gør den nem at arbejde med.
Priserne på Wet N Wild er 29kr, så helt klart værd at prøve. Men især megalast linien som blackmail er en del af.

E.L.F - Gum pink
En rigtig fin lak fra E.L.F. der er nem at lægge hvis bare man lægger rimeligt tynde lag. og til 12 kr, vil jeg også mene den kan anbefales.

God lørdag aften til jer :)
/Lise

Kylling med spinat

Den færdige ret
Kylling med spinat
3-4 personer

Ingredienser
400 g kyllingefilet i 1x1cm tern
6-8 boller frossen spinat

1 rød peber i ter
1 stort løg i små tern2 fed hvidløg finthakket
1 håndfuld halverede cherrytomater

Ca 2,5 dl kaffe fløde 9 %
Krydderier (jeg brugte paprika, chili, timian og oregano)
Salt & peber
500 g frisk pasta

Evt. parmesan eller lm revet ost
Spinaten overhældes med kogende vand, og står til den er tøet helt op. Lad pastaen koge 4-5 min i en stor gryde med rigeligt vand.Krydderierne brændes af i en anelse olie i 1 minuts tid. Løget og kyllingen svitses med til den er gennemstegt, og lægges til side. Grøntsagerne svitses i et par minutterne og kyllingen tilsættes igen. Kaffefløden tilsættes og retten smages til. Lad det simre til fløden er blevet rig og cremet. Her tilsættes spinaten til retten.
Herefter tilsættes pastaen og det varmes igennem. Jeg gjorde det omvendt og vente sovsen op i gryden, efter pastaen var kogt, eller var der simpelthen ikke nok plads. Retten varmes lige op, og så kan det serveres.
Serveres med et godt drys frisk parmesan eller andet revet ost.

Alt i alt en ret hurtig og lækker ret, der kan varieres i det uendelige med laks i stedet for kylling eller andre slags grøntsager. Dette er en variation af en tidligere ret, da jeg godt synes retten kunne trække lidt flere grøntsager :)

Velbekomme :)

fredag den 21. januar 2011

Fredag aften

Så her jeg haft en helt laid back, skøn aften med 2 af tøserne, opskrift på lækker pasta kyllingeret kommer imorgen :)
Jeg skal fordrive resten af min weekend med skønne piger imorgen, og prøve alt min nye make up fra E.LF. Jeg tænker at jeg tester det og ligger et indlæg ud om det en af dagene. Hvad skal i fordrive jeres weekend med.

/Lise
ps. Er jeg den eneste der synes at det var godt at Franz røg ud af X faktor??

onsdag den 19. januar 2011

Chris MacDonald!

Mr Nice Guy

Er lige kommet hjem fra et foredrag med Chris MacDonald, manden er jo genial. Hvis man har mulighed for det skal man helt sikker tage ind og se "Strong Body, Strong Min 1.0". Han er undeholdende samtidig med at han fortæller om hvor meget motion kan gøre for ens levestandard. Hvem vidst eksempelvis at man kan optimere sit energi niveau med 70 % ved bare at bevæge sig. Og samtidig nedsætte sandsynligheden for en livsstils sygdom med 80 %!!
Manden er genial!

/Lise

mandag den 17. januar 2011

Mexicansk lasagne

Chili con carne

Ostesovsen

Halvfærdig mexicansk lasagne

Den færdige lasagne

Min portion :)

Mexicansk lasagne
3-4 personer

Ingredienser
1 portion chili con carne, min var en rest fra fryseren, jeg blandede med en ekstra dåse tomat og krydrede med hvidløg, chili, spidskommen og masser af peber.
1 portion halv kogt pasta, jeg brugte grove skruer kogt i 5 min.
200 g hytteost
2 dl mælk
1 dl cremefraiche 9 %
muskatnød, salt og peber
1 dl til ostesovs
1 dl ost til gratinering

Jeg blandede ingredienserne til "ostesovsen" i en skål og lagde den i lag i fad i følgende rækkefølge:
Først chili con carne, så paste og ostesovs, sluttede med chili con carne og ostesovsen på toppen.
Lasagnen bages i ca 20 min ved 200 grader. Herefter drysses den med resten af osten og gratineres i 10-15 min.

Alt i alt super lækkert, og meget nemt hvis man har chili con carne eller kødsovs i fryseren, ligesom jeg havde. Retten kan jo varieres i det uendelige, men flere grøntsager eller et andet forhold mellem hytteost og mælk. Jeg var lidt overrasket over at retten blev lige så fast som en almindelig lasagne, trods den meget magre sovs. Men det lykkedes. Bon appetit :)

/Lise

Fødselsdags ønskeliste :)


En lækker blazer

Leggings til at løbe/træne i

Wella Brilliance color treatment

Josefin langærmet top fra Gina Tricot

Jo Nesbø - Rødhals

Jo Nesbø - Snemanden


Jo Nesbø - Marekors

Mit første køkken af Maria Meldgaard

Maskros lampe fra IKEA 55 cm i Ø

Hynder til skalstole, sorte eller lilla

TJUSIG skohylde fra IKEA

Tranebær kapsler

En iPod nano eller penge dertil

Clinique clarifying lotion 2

Uh glæder mig sådan til at have fødselsdag! Jeg blir nemlig 22 år d. 27 januar, så det er jo lige rundt om hjørnet :) Skal bare have overstået en "herlig" eksamen imorgen, også har jeg ferie indtil den 1. februar. Det bliver virkelig dejligt ikke at have noget hængende overhovedet i form af læsning eller eksamener.
Jeg ønsker mig i øvrigt også et medlemskab af sygeforsikring Danmark, men en amelse svært at finde et billede af det :) Jeg mangler i særdeleshed en blazer, sådan en rigtig lækker en, gerne med 2 knapper og finesser, synes bare jeg har haft svært ved at finde en rigtig lækker en. Hvor er din yndlings blazer fra?

/Lise

søndag den 16. januar 2011

En lækker karryret

Den færdige karryret

Stegte karry bananer

Min portion :)
Karryret med svinekød
4 personer

Ingredienser
2 tsk karry
2 små løg hakket
2 fed hvidløg hakket
1 svinemørbrad i ca. 2 cm tern
1 tsk knust koriander
en smule gurkemeje
salt og peber
ca 3 dl vand
1 lille dåse kokosmælk
evt bambusskud og bønnespirer

Karryen brændes af i lidt olie. løg, hvidløg og køddet svitses heri.
Resten undtagen bambus og bønnerspirer tilsættes. Koges til kødet er mørt, ca 20 min.
Retten jævnes lidt og bamskud og bønnespirer tilsættes eventuelt.

Retten kan serveres med stegte bananer:

Ingredienser
2 bananer i ca ½cm tykke skiver
Ca 20 g smør
karry (mængde afhængigt af styrke)

Karryen svitses i smørret og bananer steges hurtigt ved høj varme,
til de er dækkede med karry-smør og lune. 

Alt i alt en rimelig hurtig ret der kan tilberedes med andet kød eller grøntsager.
Vi servedere maden med chutney, ristet kokosmel, stegte bananer, peanuts, rosiner og peberfrugt.
Lidt ala ristaffel.

Lige nu sidder jeg og venter på min mexikanske lasagne er færdig, muums!

/Lise

lørdag den 15. januar 2011

Undskylder stilheden


Som i nok kan se på billedet, er jeg en anelse træt. Var til en skøn fest med mine dejlige veninder i aften, hvor der blevet drukket rødvin og skrålet med på en masse Laban sange.

Det endte heldigvis allerede kl 3, så jeg er faktisk forholdsvis frisk idag, i hvert fald omstændighederne taget i betragtning. Så nu er jeg på besøg hos min søde mor og onkel E, og skal opvartes med lækker mad og se x factor, det bliver en skøn lørdag aften. :)

/Lise

onsdag den 12. januar 2011

Blogleg

Jeg vil lige lege med på den lille blog jeg så hos Trine, og vil gerne lege med :)

Ting som du aldrig forlader dit hjem uden: Mobil, dankort og nøgler.
Favorit makeup mærke: Chanel & Max Factor
Favorit blomst: Orkidéer!
Yndlingstøjbutik: H&M! (og alle skobutikker!)
Favorit parfume: Jean Paul Femme
Høje hæle el. flade sko: Flade sko for det meste, men har mange stiletter ;)
Får du gode karakterer: Ja, ligger næsten altid middel eller lidt over.
Yndlingsfarver: Lilla og sort.
Drikker du energidrikke: Det hænder, men ikke ofte.
Drikker du ofte juice: Ind imellem, men iskold æblejuice er en favorit.
Kan du lide at svømme: Ja jeg elsker at svømme, gør det bare ikke ofte nok, desværre.
Bruger du en gaffel til at spise pomfritter med: Nej! Hvem gør dog det? ;)
Yndlingscreme: Hydrafresh fra L'oreal til ansigt og matas granatæble lotion til kroppen.
Vil du gerne giftes en dag: Nu må vi se, der skal jo lige være en mand ;)
Bliver du nemt sur: Jeg har temperament, men synes ikke det er ofte jeg er sur.
Kan du godt lide at jagte spøgelser: Det var dog et besyndeligt spørgsmål ;)
Har du nogle fobier: Nej tror jeg ikke.
Bider du negle: Nej det stoppede jeg med som lille, da jeg fik en barbiedukke for at stoppe.
Har du nogensinde haft en nær dødsoplevelse: Ja blev akut indlagt for 5 år siden med åbne sår i halsen efter at få fjernet mandler, hvor jeg ikke fik ilt til kroppen i ca 10 min, men alt er godt, og ingen skade sket.
Drikker du kaffe: Ja, det er så hyggeligt :)

/Lise

Ps. er der nogen af jer der har set det der forfærdelige program på tv3 med de der samlere? Det er da skrækkeligt at nogen kan leve sådan???

tirsdag den 11. januar 2011

Bagværk!

Dejen da den var klar til at blive formet.

Boller og pestoboller klar til at komme i ovnen
De færdige lune boller, mums!
Jeg har bagt boller efter min yndlings opskrift. Eller det vil sige har både bagt boller, pesto boller og pølsehorn.

Grov bolledej
12-15 boller

Ingredienser
5 dl lunt vand
50 g gær
ca 2 spsk salt
2-3 spsk olie
2½ dl økologiske 5-gryn (eller havregryn)
2½ dl fuldkorns hvedemel
og hvedemel for resten

Vand, gær, salt og olie røres sammen. De økologiske 5-gryn og fuldkorn melet blandes i.
Der røres mel i indtil det kan æltes, og æltes sammen i 5-10 min, for at få den gode krumme.
Lad dejen hæve i 40-60 min alt efter hvad man lige har tid til.
Ovnen tændes på 200 grader.
Bollerne formes som man vil, og efterhæver i ca 30 min og pyntes med hvad man ønsker.
Jeg bruger som regel sesam, hørfrø, solsikkekerner eller græskarkerner.
Boller bages i omkring 20 min til de lyder hule.

Den her gang brugte jeg noget af dejen til at lave pølsehorn og resten til at lave pesto-boller,
hvor jeg simpelthen bare smurte pesto på bollerne i stedet for almindelig pynt.

Alt i alt god robuste boller som er lækre på madpakken eller til morgenmad.

/Lise

All times favorites blogs

Jeg har tænkt mig at lave en liste over mine yndlings blogs inddelt i kategorier. Ja jeg er listoman og skriver alt op på lister. Pt. Ligner mit spisebord en collage af Post its, fordi jeg har været til 4 eksamener siden i torsdags og er lige blevet færdig her 11.30 J Hvilken lettelse.
Modeblogs
5. Acie

Madblogs:

Alt muligt blogs:

Det var så mine yndlinge, hvilke følger i med og kan bare ikke undvære?

/Lise

mandag den 10. januar 2011

Persillepesto


Persillepesto
ca 2 dl

Ingrdienser:
1 stor håndfuld persille
50 g pinjekerner
2 fed hvidløg
ca. 50 g friskrevet parmesan
peber
ca 1 dl god olivenolie

Alt undtagen olien blendes til en grovhakket masse.
Olien tilsættes og pestoen smages til med salt og peber.

Alt i alt super lækkert og nemt. Kan bruges til det meste, jeg bruger det i lasagne, sandwich, på rugbrød, med nykogt pasta og har tænkt mig at forsøge at bage pestoboller, hvor jeg erstatter lidt af væsken med pesto.

I aften har jeg serveret det med nykogt grovspaghetti vendt med en avokado og derefter pesto.
Kan stærkt anbefales!

/Lise

søndag den 9. januar 2011

E.L.F

Uh lavede en bestilling på E.L.F. da de havde gratis levering i sidste uge. Har bestilt:







Glæder mig til at få produkterne! Bestilte desuden en øjenskyggepallette med 6 fine fest farver, men den er udsolgt derinde, så kan ikke finde billede af den. Alt i alt blev det ca. 160 kr, så det synes jeg er succes.
Har i forvejen lidt forskelligt derinde fra, men især deres eyebrow kit, med en gele og en skygge er det mest fantastiske produkt som varmt kan enbefales.

/Lise