Sider

mandag den 21. marts 2011

Saltmandler

Mandlerne ligger i saltvandet
De færdige saltmandler, uhm!
Mums har lavet et lille frosøg med saltmandler, en super lækker snack der nok ryger lidt af med i skole imorgen! Opskriften er lavet ud fra en opskrift på arla, men ændrede lidt i mængderne.

Saltmandler

Ingredienser
150 g mandler
1 dl lun vand
1½ dl fin salt

Rør salt, mandler og vand sammen til saltet er opløst og lad mandlerne stå i 20-30 min. Dryp mandlerne af og bag dem ved 150 grader i ca 20 min. Vend lidt en gang imellem.

/Lise

6 kommentarer:

  1. Hej Lise :)

    Det lyder rigtig lækkert :)

    Smagte de godt?

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    SvarSlet
  2. Ja de er super lækre, og stadig her et par dage efter. De bliver i hvert fald lavet igen herhjemme :)

    /Lise

    SvarSlet
  3. Saltmandler er altid et hit, mums! Tror dog jeg skal prøve din opskrift. Når jeg laver dem plejer jeg at putte vand og salt i en pande og lade det simre til vandet er forsvundet, men det er som om de blir lidt bløde af det, selv efter de er bagt i ovnen.

    SvarSlet
  4. Nåh det lyder mærkeloigt de bliver bløde, men tror godt man kan tilsætte lidt mere salt end jeg har gjort. Så også i en opskrift at de kogte vand og salt op og så lod mandlerne stå i en time, men så forestiller jeg mig bare de bliver smuttet? ;)

    /Lise

    SvarSlet
  5. Jeg tror også det er det der med varmt vand der gør de blir bløde, skindet blir helt løst i det i hvert fald. Det er ikke optimalt :)

    SvarSlet
  6. Ja det kan godt være, men den her opskrift blev de i hvert fald ikke bløde af :)
    /Lise

    SvarSlet